Beëdigde Tolken en vertalers
in het Publieke Domein
Selecteer een pagina

Tolk Arabisch

Poolse Tolk

 

Heeft u een Poolse tolk nodig die u kan helpen tijdens gesprekken met Poolse zakenpartners of medewerkers? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen. Tolken kent verschillende varianten.

 

De meest gebruikte methode is “consecutief tolken” en dit is waarbij de tolk uw woorden in een andere taal omzet nadat u klaar bent met een deel van uw presentatie of toespraak. Het is een methode die vaak wordt gebruikt bij trainingen, zakelijke gesprekken en getuigenverhoren.

 

Een andere vorm van tolken is “simultaan tolken”. De tolk vertolkt uw woorden direct terwijl u spreekt. Hier is echter meestal speciale apparatuur voor vereist, zoals geluiddichte cabines, microfoons en headsets.

 

Goed begrepen worden is het halve werk. Ook met een Poolse tolk

 

Vooral in internationale contexten is het ontzettend belangrijk dat uw woorden door alle aanwezigen goed begrepen worden. Tolken zijn voornamelijk noodzakelijk in situaties waar niet alle deelnemers bijvoorbeeld Pools voldoende beheersen.

 

Onze tolken zijn vaak  “native speakers” en zij kennen de taal als geen ander. Zo kunnen zij elke conversatie met het grootste gemak en met de hoogste accuratesse vertalen. Van welk niveau de conversatie ook is, onze tolken kunnen de Poolse boodschap overbrengen.

 

Wees dus verstandig en huur één van onze Poolse tolken in. Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.