Beëdigde Tolken en vertalers
in het Publieke Domein
Selecteer een pagina

Tolk Engels

Tolk Engels 

 

Op zoek naar een tolk Engels voor succesvolle communicatie? Vrijwel iedereen in Nederland beheerst in enige mate de Engelse taal en vaak is een tolk daarom niet nodig. Maar vrijwel niemand spreekt de taal Engels perfect. Factoren zoals culturele kennis en nuances, intonatie ontbreken vaak. Dit kan in gesprekken leiden tot misverstanden Tijdens een belangrijk gesprek is een tolk daarom echt onmisbaar, want een Engelse tolk kan het verschil tussen succes en falen maken.

 

Het is daarnaast noodzakelijk dat een belangrijk gesprek vlot [G1] verloopt, zodat er niets in de weg staat voor een soepele communicatie. Naast dat het accuraat vertaald moet worden, spelen snelheid en precisie ook een grote rol. Een zeer goede reden om te kiezen voor een professionele tolk die de taal volledig machtig is. Deze tolk vindt u zeker bij de SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A.

 

Waarom onze Engelse tolken?

 

Net als in onze eigen Nederlandse taal bestaan er veel gezegden en spreekwoorden in de Engelse taal. Daarnaast kennen verschillende branches specifieke vaktermen en is de taal die per branche gesproken wordt heel verschillend. Vaak wordt Engels dan opeens een raadsel.

 

Hier hoeft u zich geen zorgen meer over te maken, want dit kunt u overlaten aan onze professionals. Al onze tolken zijn gediplomeerd en hebben woonervaring in het buitenland. Daardoor kunnen zij probleemloos voor u tolken in welke situatie dan ook.Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


 [G1]verloopt