Beëdigde Tolken en vertalers
in het Publieke Domein
Selecteer een pagina

Tolk

Tolk

 

Indien u een congres of een groot internationaal evenement wilt organiseren, heeft u uiteraard een tolk nodig. U kunt ook een tolk nodig hebben als u een gesprek met een buitenlandse relatie of medewerker heeft. SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. staat voor u klaar. U kunt vertrouwen op een uitgebreide database van professionele tolken en persoonlijke dienstverlening.

 

Tolk op locatie

 

Onze tolken verzorgen met grote regelmaat en naar alle tevredenheid professionele tolken op locatie. Dit doen zij voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Wij zorgen er graag voor dat de opdracht op basis van talencombinatie en vakjargon altijd matcht met één van onze professionele tolken. Uiteraard tegen een scherp tarief.

 

Professionele beëdigd tolk

 

Door de jaren heen heeft de SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. een groot netwerk aan professionele tolken opgebouwd. Onze tolken beschikken over ruime ervaring, zijn in het bezit van een zogeheten tolkendiploma en zijn allemaal beëdigde tolken. Niet iedereen mag zichzelf een beëdigde tolk noemen. Hiervoor moet de desbetreffende tolk de eed in de Rechtbank hebben afgelegd.

 

Wilt u een voorstel of meer informatie?

 

Wij horen graag van u of u een technische tolk, medische tolk, gerechtstolk of een tolk voor een gesprek nodig heeft. Het is mogelijk om in alle gangbare talen een tolk voor u te reserveren op het door u gewenste tijdstip. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.